McLarnova zaloga rezervnih delov je po Norrisovem izletu na pesek zelo okrnjena

0

Lando Norris je povedal, da imajo po njegovem izletu iz steze na drugem prostem treningu pri McLarnu težave zaradi omejenega števila rezervnih delov. Norris je na pesek na stezi Circuit de Catalunya s svojim posodobljenim McLarnom MCL36 zapeljal kar dvakrat. Pri McLarnu so odstranili dno Norrisovega dirkalnika in mladi Britanec ni več zapeljal na stezo, da ne bi še bolj poškodoval svojega bolida.

Preširoko sem zapeljal čez robnik na izhodu iz devetega ovinka in poškodoval dirkalnik. Nimamo veliko rezervnih delov, zato smo bili previdni in nismo več zapeljali na stezo, da smo se izognili dodatni škodi. Krivda je moja, saj sem slabo ocenil situacijo in storil napako. Z dirkalnikom sem zadovoljen, čeprav se zdi, da so po številnih posodobitvah pri večini ekip zadovoljni s svojim bolidom. Večina naših posodobitev deluje po naših pričakovanjih in željah.

Na McLarnu lahko ta konec tedna opazimo posodobljene zavore, ki izboljšujejo aerodinamični izkoristek in hlajenje le teh. Ekipa je modificirala tudi sprednje vzmetenje, ki bolje sovpada s posodobljenimi zavorami. Poleg tega je na MCL36 povsem novo dno, ki bo izboljšalo splošen pritisk dirkalnika na stezo, tako kot tudi nove stranice.

Russell sumi, da sta Ferrari in Red Bull včeraj dirkala z omejeno motorno močjo

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje