Verstappen: Z Mercedesom bi zmagalo 90% dirkačev

3

Max Verstappen je prepričan, da bi z dominantnim Mercedesovim bolidom, večina F1 dirkačev lahko zmagovalo in tudi osvojilo naslov svetovnega prvaka Formule 1.

Verstappen je še enkrat več ponovil svoje prepričanje, da Lewis Hamilton v dosedanji karieri še ni občutil pravega pritiska znotraj ekipe, saj po njegovem mnenju aktualni svetovni prvak še ni imel dovolj resnega moštvenega tekmeca.

Dirkač Red Bulla je prepričan, da je Britančeva prednost v zadnjih letih izključno posledica odličnega Mercedesovega bolida in pomanjkanja konkurence znotraj moštva.

“Ostali dirkači v Formuli 1 so prav tako dobri kot Hamilton. Dejstvo je, da vseh teh uspehov ne bi dosegel brez odličnega bolida in brezpogojne podpore ekipe. Ne želim zmanjševati njegovih dosežkov, toda ta bolid je res dominantnem. Menim, da bi s tem dirkalnikom zmagovalo 90 odstotkov dirkačev v F1. Morda ne bi bilo tako superiorni kot Lewis, toda verjetno bi kljub vsemu zmagovali.”

guest
3 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Uroš

Tudi opica 😂ampak tak je to v F1 ko je Hamlton prestopil iz vrhunskega McLarna v povprečni mercedes je tudi tvegal in uspel.

Andy

To je vse del dogovora v odprtem Angleškem prvenstvu. NE more imet rekordov nemški dirkač in italiansko moštvo. 7 let absolutne podpore.

Peter

Povprečen Mercedes????
Nikoli ni sedel v povprečnem avtu, poglej si prispevek od Bernija. Avto, struktura moštva, vse je bilo prej poštimano ( Brown + Schumaher )