Eddie Jordan bi Hamiltonu bi pokazal vrata: Ali voziš pod našimi pogoji ali pa greš.’

0

Samo dva meseca pred začetkom nove sezone Formule 1, Lewis Hamilton še zmeraj ni sklenil nove pogodbe z Mercedesom. Zdi se zelo malo verjetno, da obe strani ne bi zmogla doseči kompromisa, če pa bi bilo to odvisno od Eddieja Jordana, bi moral Mercedes sedemkratnega svetovnega prvaka postaviti pred dejstvo.

Nekdanji lastnik F1 ekipe je v pogovoru za F1-insider.com spregovoril o trenutnih situaciji pri pogajanjih med Mercedesom in Hamiltonom in domnevnih zahtevah o previsoki plači, ki naj bi si je želel Britanec.

“Če bi bil šef Daimlerja, bi mu pokazal vrata: ‘Ali voziš pod našimi pogoji ali pa greš.’

Jordan pravi, da je o svetu Formule 1 še vedno dobro obveščen, Hamilton pa po navedbah njegovih virov ne želi le zajetne plače, temveč tudi vplivnejšo vlogo v skupini Mercedes. V Jordanovih očeh je logično, da se Daimler ne strinja s tako visokimi zahtevami. Še posebej, ker Hamilton po njegovem mnenju ni nenadomestljiv.

“Povedal bi mu tudi, kaj je po smrti Ayrtona Senne rekel Bernie Ecclestone. Čeprav je bil Bernie šokiran in žalosten kot vsi ostali, je bil prvi, ki se je zbral in nam rekel:” Nehajte zdaj jokati “: ‘Vsi so nadomestljivi.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje