Kevin Magnussen: “Ta stvar s Hulkenbergom me preganja še danes”

0

Kevin Magnussen je bil v svoji karieri dirkača Formule 1 deležen številnih kritik, mnogi dirkaški kolegi pa so mu pogosto očitali preveč agresiven slog dirkanja.

Magnussen se je ob koncu lanske sezone poslovil od Formule 1, Danec pa je razkril, da ga vse do danes še zmeraj “preganja” dogodek, ki se je zgodil leta 2017 po dirki za VN Madžarske, ko se je v novinarski coni zapletel v verbalni obračun z Nicom Hulkebergom.

Dirkač ekipe Haas je tedaj med dirko Hulkenberga zrinil s steze, njun dvoboj pa se je nadaljeval v medijski coni. Hulkenberg je pristopil do Magnussena in mu dejal: “Ponovno si bil najbolj nešporten dirkač na dirki.”

Danec mu je nato odvrnil:

“Poliži mi ja***, dragi.”

Magnussen je v komentarju o incidentu in njegovih občutkih glede dejstva, da si ga bodo mnogi zapomnili ravno po tem, dejal:

“Ta stvar s Hulkenbergom me preganja še danes. Govoriti o tem je postalo skoraj nadležno. Obstajajo še druge stvari, ki si jih bom zapomnil. Ta ena stvar je dobila veliko pozornosti, vendar si je sam ne bom zapomnil kot pomembnega dogodka moje F1 kariere. Mnogo raje se bom spominjal dogodkov, ki so se zgodili na stezi.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje