Kaj bo počel Prost po odhodu iz ekipe Alpine

0

Legendarni voznik F1 Alain Prost, je po poročanju portala RacingNews365.com, sledoč odhodu iz ekipe Alpine delil želje za prihodnost.

Prost je jasno povedal, da po odhodu iz francoske ekipe, ne bo iskal službe, vendar je kljub temu odprt za ponudbe in bi si želel ostati v F1.

Novica o odhodu neizvršnega direktorja francoskega moštva se je pojavila v začetku tega tedna, v zadnjem delu predsezonskega preoblikovanja ekip, ko je ekipo Alpine zapustil tudi izvršni direktor Marcin Budkowski.

“Zagotovo, imel sem odlično izkušnjo v Formuli 1, če imam priložnost ostati, bom, saj je skoraj moj celoten svet, je na nek način moja družina – poznam vse. Ampak ne iščem službe.”

Štirikratni svetovni prvak, ki je v svoji karieri po dirkanju vodil svojo ekipo Formule 1, želi izkoristiti svoje bogate izkušnje s športom in jih deliti, čeprav pravi, da se mu z iskanjem novega projekta ne mudi in dodaja, da je svoboden človek.

“Ponosen sem na to, kar sem naredil. Ampak veste, ni tako lahko in želim se zabavati. Odnos z ljudmi je zelo pomemben. Ta trenutek nimam nobenega projekta in ne vem kaj bom v prihodnosti”

Prost proti vodstvu ekipe Alpine: “Ni spoštovanja”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje