Alfa Romeo si v Barceloni želi čistega dirkaškega vikenda

0

Pri ekipi Alfe Romeo bodo na dirki v Barceloni predstavili obsežen paket posodobitev dirkalnika, obenem pa si želijo mirnega dirkaškega vikenda brez tehničnih težav in nesreč.

Vodja ekipe Fred Vasseur upa, da jim v Barceloni tokrat ne bo potrebno popravljati dirkalnika C42 in da bodo lahko več časa preživeli na stezi in testirali nadgraditve, ki so jih v Barcelono pripeljali.

Želim si mirnega dirkaškega vikenda. Moštva na sredini razpredelnice so si zelo blizu in težko je določiti, kdo je četrti, peti ali šesti najhitrejši. Želimo se skoncentrirati na svoje delo in še naprej razvijati naš bolid. V Barcelono bomo pripeljali številne posodobitve dirkalnika.

Italijansko-švicarska naveza je v štartu letošnje sezone že izkusila doberšen del vzdržljivostnih težav in nesreč – vsaka resnejša poškodba dirkalnika ima lahko namreč načne finančni proračun ekipe.

Preizkušanje posodobitev je za nas ključno in to je pomembnejše od razmišljanja ali se bomo uvrstili na peto, šesto ali sedmo mesto. Največje posodobitve bo doživelo dno našega bolida.

Wolff: “Boljše dirkaške kombinacije si ne bi mogel želeti”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje