Hamilton se veseli sodelovanja z Russllom: Resnično si želim, da bi mu uspelo

0

Pri Mercedesu bo naslednjo sezono prvič po petih letih prišlo do spremembe v vozniški zasedbi, saj bo Valtterija Bottasa, ki odhaja k ekipi Alfa Romeo, zamenjal George Russell. Lewis Hamilton se veseli sodelovanja z mladim Britancem.

Čeprav bo naslednje leto Hamiltonova deseta sezona pri Mercedesu, Britanec še zdaleč ne razmišlja o odhodu. “Eden od mojih tesnih prijateljev in kolegov mi je pred dnevi poslal sporočilo, v katerem je zapisal: ‘Tukaj si navdahnil dva tisoč ljudi.’ Takoj sem pomislil: ‘Vau, če lahko po desetih letih še vedno inspiriram dva tisoč ljudi, potem si zaslužim to mesto.’ To je dober občutek,” je Hamilton dejal v intervjuju za BBC.

Sedemkratni svetovni prvak bo naslednje leto moči združil z mladim Russllom, ki ga bo nedvomno želel premagati. Hamilton se konkurence znotraj ekipe ne boji.

“Želel bo biti hiter in želel bo kar se da hitro zmagati. Želel bo vse, kar si želi nekdo, ki prestopi v uspešno ekipo. Resnično si želim, da bi mu uspelo. Prišel bo čas, ko bom zapustil ta šport, zato si želim, da bi on postal naslednji Britanec, ki bo osvojil naslov svetovnega prvaka.”

Hamilton: Formula 1 mora sestaviti seznam držav, kjer so kršene človekove pravice

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje