Je to razlog, da sta Hamilton in Verstappen tako daleč pred ostalimi?

0

Po mnenju Damona Hilla ni presenetljivo, da sta Lewis Hamilton in Max Verstappen tako daleč pred ostalimi, saj je svetovni prvak iz leta 1996 prepričan, da boj za naslov vsakega dirkača popelje na povsem drugo raven.

Že kmalu po začetku letošnje sezone je bilo jasno, da se bosta za naslov svetovnega prvaka spopadla zgolj Max Verstappen in Lewis Hamilton, ki že skozi celotno leto dirkata v svojem razredu.

Hill je prepričan, da lahko “glavna nagrada” dirkaču predstavlja še dodatno motivacijo in zagon, da na stezi prikaže še boljšo predstavo, kot bi jo v običajnih okoliščinah.

Britanec je za  F1 Nation Podcast povedal:

”Nisem bil največji talent v Formuli 1, potem pa sem imel nekaj dirk z Michaelom Schumacherjem in lahko sem držal korak. Edina razlaga, ki jo imam za to je takšna, da je Michael iz mene izvlekel nekaj več. Moral sem pokazati vse in še več, da sem lahko tekmoval z njim. Med vožnjo za zmago in borbo za 10. mesto je velika razlika. Vsak voznik bo to zanikal in rekel, da vedno dajo od sebe vse, vendar sam pri sebi veš, da lahko v soju luči iztisneš še tisto nekaj več.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje