Norris: Obnašanje nekaterih F1 navijačev je čudaško in grozljivo

0

Voznik McLarna Lando Norris je obnašanje nekaterih svojih oboževalcev označil za “zelo grozljivo”, saj posamezni navijači poskušajo odkriti zasebne podatke o njegovih prijateljih in drugih ljudeh, s katerimi komunicira.

22-letnik je v Formuli 1 debitiral leta 2019 in hitro postal eden najbolj priljubljenih voznikov na startni vrsti.

Norris pa priznava, da slava in prepoznavnost ne prineseta zgolj pozitivnih stvari, še posebej pa ga moti vedenje nekaterih svojih navijačev, ki pogosto motijo njegovo zasebnost.

“Mislim, da je edina slaba stvar samo ta, da so moji prijatelji brez lastne krivde včasih v središču pozornosti, ker jih vidijo z mano, ali jih spremljam na družbenih omrežjih ali kaj podobnega,” je dejal Norris za ESPN.

“Najslabša stvar glede priljubljenosti so takšni ljudje. Ljudje, ki sploh ne spoštujejo vašega osebnega življenja in ljudi, s katerimi se družite in tako naprej. To je zagotovo najslabši del F1,” je dodal.

“Iskreno povedano, to kar nekateri počnejo je zelo grozljivo. Čas, ki ga porabijo za raziskovanje stvari ali ljudi ali karkoli drugega. Sicer se mi osebno takšne stvari zdijo smešne, vendar je vse skupaj zelo čudno.”

Norrisa napadli na finalu evropskega prvenstva v nogometu

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje