Herbert: Če Masi obdrži službo, bo Hamilton zelo, zelo jezen

0

Lewis Hamilton bo po besedah Johnnyja Herberta izredno jezen, v kolikor bo FIA Michaelu Masiju dovolila, da še naprej opravlja svoj položaj direktorja dirk Formule 1.

Masi je s kontroverzno odločitvijo na finalu sezone v Abu Dabiju razburil ekipo Mercedes, potem ko je direktor dirk Formule 1 krog pred koncem v bokse poklical varnostni avtomobil, s čimer je Maxu Verstappnu omogočil napad na vodilnega Lewisa Hamiltona.

Verstappen je posledično osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka, razplet pa je močno razburil ekipo Mercedes, ki je sprva napovedala pritožbo, na koncu pa so vendarle stopili korak nazaj in se sprijaznili z rezultati sezone 2021.

Po zadnjih informacijah naj bi Mercedes v zameno za umik pritožbe zahteval Masijev odhod, Herbert pa poudarja, da bi lahko prišlo do neprijetnih situacij, v kolikor bi se Hamilton in Masi ponovno srečala v dirkaškem paddocku.

“To ne bo prijetna situacija, verjetno za oba, če sem popolnoma iskren. Kot voznik se tudi sam počutim zelo prizadetega, ker so mu na takšen način odvzeli prvenstvo. Mislim, da bo Lewis zelo, zelo jezen, če se bo Masi prihodnje leto vrnil na delovno mesto.”

Kravitz: “Preiskava FIE mora utišati vse teorije zarot”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje