Horner razkriva, kako se Verstappen pripravlja na novo sezono

0

Christian Horner, je v ekskluzivnem intervjuju za RacingNews365.com opisal, kako se aktualni prvak F1, Max Verstappen pripravlja na novo sezono.

Vodja ekipe Red Bull Racing je razkril, da se Verstappen po vrnitvi z zimskega oddiha okrepljeno pripravlja na obrambo naslova. Med novoletnimi prazniki si je Max nabral energije. Prejšni teden pa se je vrnil na treninge.

Horner nadaljuje, da je bila lanska sezona težka za vse, zato je bilo za vse dobro, da so si privoščili malo odmora za novoletno praznike in si napolnili baterije za prihajajočo sezono. Verstappen se bo kmalu vrnil v tovarno Red Bulla, je pojasnil Horner. Dodaja, da bo Verstappen sodeloval pri administraciji pred sezono in aktivnejše pred predstavitvijo avtomobila in pred zimskim testiranjem. Prišel naj bi že v naslednjem tednu.

Verstapen veliko trenira tudi v virtualnem svetu. Vozi v simulatorju in se udeležuje različnih spletnih dirk. Med drugim tudi virtualni Le Mans 24.

Prav tako, bo pred novo sezono potrebno opraviti tudi pripravo dirkalnega sedeža za Verstappna. Horner dodaja, da je še veliko malenkosti in popravkov, da bo vse tako kot mora biti za aktualnega prvaka.

Zdaj smo popolnoma osredotočeni na leto 2022. Leto 2021 je končano.

Horner nadaljuje, da so veseli, da bodo imeli številko 1 na avtomobilu a opozarja, da ne razmišljajo več o letu 2021. Njihov celoten fokus je na sezoni 2022. Na prvi test, dirko in končno zmago.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje