Naprodaj Jordanov dirkalnik, s katerim je leta 1991 debitiral Michael Schumacher

1

Za vse tiste, ki si želijo lastiti unikaten kos motošportne zgodovine (in imajo na voljo dovolj denarja), je naprodaj Jordanov F1 dirkalnik, s katerim je leta 1991 v Belgiji debitiral Michael Schumacher.

Jordan 191 je naprodaj na spletni strani Speedmasterscars.com. Schumacher je za volan Jordana sedel zaradi bizarnega incidenta, v katerem je sodeloval redni voznik Bertrand Gachot. Ta je v Veliki Britaniji prestajal dvomesečno zaporno kazen, ker je v Londonu s solzivcem poškropil taksista.

Dirkalnik, ki je na prodaj, je eden izmed sedmih, ki so jih kdajkoli izdelali, in dejansko tisti, s katerem je Schumacher debitiral. Cena na spletni strani ni objavljena, vendar zagotovo ni ugodna. Spodaj si lahko ogledate uradne fotografije dirkalnika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Zoran13

MICHAEL SCHUMACHER Leto 1996 pomeni za mnoge in za Michaela Schumacherja prestop k Ferrariju, za nekatere pa pomeni njegov takratni obisk za Božič v Sarajevu, med mnogimi obiski tega mesta. Že vedno je spomin na vojno boleč, takrat pa je Michael Schumacher prinesel s seboj veliko daril otrokom leta 1996 in potem v letu 1997, ko je med drugim pomagal odpreti kliniko za pomoč otrokom, ki so bili poškodovani v vojni. Kot ambasador Unesca je daroval 1,5 milijona € za načrte njihove obnove. Po 25 letih so se otroci iz Novega Grada, ki jim je takrat pomagal Michael Schumacher, spomnili… Preberi več