Horner: “Bo Toto plačal račun?”

0

Mehaniki Red Bulla bodo imeli že drugo dirko zapred veliko dela s popravilom dirkalikov, ki bo pustila sledi tudi na finančni plati ekipe. Valtteri Bottas je slabo ocenil situacijo v kateri se je znašel v prvem ovinku in “končal” dirko obema rdečima bikoma. Max Verstappen se je na koncu vendarle prebil do 10. mesta, kar pa ni potolažilo šefa ekipe Christiana Hornerja.

“Bo Toto plačal račun? Verjamem, da ni bilo namerno, vendar na koncu so lahko z izkupičkom zelo zadovoljni. Posledice za nas pa so strašne. Zaradi takšnih stvari lahko izgubimo prvenstvo.”

Celotna desna stran Verstappnovega dirkalnika je bila poškodovana in le malo so mehaniki lahko popravili med rdečo zastavo. Poleg tega pa se Perez spogleduje z menjavo svoje pogonske enote, ki bi lahko rezultirala v nadaljne kazni štartnih mest, zaradi prekoračitve uporabljenih komponent.

“Mislim, da mora FIA razmisliti o trenutnih pravilih. Zmagli smo šest dirk. Druge smo izgubili zaradi predrte pnevmatike, ker nas je nekdo izločil v Silverstonu in danes. Potrebujemo počitek in premor prihaja v pravem trenutku. Drugi del sezone bo zelo napet.”

Verstappen razočaran: Spet me je izločil Mercedes

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje