Ni še konec: Vettel dirko končal s premalo goriva

3

Drame, ki smo ji bili danes priča na dirki za VN Madžarske kar ni in ni videti konca. Potem ko je Sebastian Vettel ušel kazni zaradi kršenja protokola pred startom dirke, naj bi sedaj komisarji ugotovili, da je bilo v njegovem Aston Martinu po koncu dirke premalo goriva.

Tehnični delegat FIE Jo Bauer je po koncu dirke potrdil, da so lahko iz Vettlovega dirkalnika vzeli zgolj tri decilitre goriva, medtem ko mora biti po koncu dirke na voljo za odvzem vsaj liter goriva.

V kolikor ti podatki držijo, bo Nemec po vsej verjetnosti izgubil drugo mesto, ki si ga je priboril po odlični vožnji na kaotični dirki v Budimpešti.

Po zadnjih informacijah naj bi bil zaradi enakega razloga vprašljiv tudi dosežek Georgea Russella, ki je svojega Williamsa ustavil takoj po prečkanju ciljne črte.

guest
3 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
RC1

Vsekakor mora FIA nekaj dobit, da bo hamle dobil še nekaj več točk. Katastrofa.

Mihi

To ni več za gledat (no saj se tudi ne da). Pa tudi za spremljat ni več. Ker to ni to-to je izrojeno metanje denarja čez okno in nakup svetovnega prvenstva (Mercedese). KATASTROFA.

Toni

Pravila so pravila in za vse je enako. Če bi Hamilton imel premalo goriva, bi prav tako bil diskvalificiran. Malo se spomnite, kako so Schumacherju prilagajali pravila in mu popuščali, ko jih je kršil. To niso Hamiltonu v prid nikoli storili, kvečjemu so ga vedno, ko so ga le lahko, kaznovali.

Last edited 1 mesec by Toni