Clarkson ob bizarnem startu zbodel Hamiltona: “Sedaj ko je sam ne more v nikogar trčiti”

0

Uvodni krogi dirke za VN Madžarske v Budimpešti so prinesli zmedo, ki je v elitnem razredu motošporta že dolgo nismo videli. Potem ko je bila dirka po trčenju številnih dirkačev takoj po startu prekinjena z rdečo zastavo, so se nenavadni dogodki še naprej vrstili kot po tekočem traku.

Ponovni start je tako postregel z izredno čudno situacijo, ko se je na svoje startno mesto postavil zgolj vodilni Hamilton, medtem ko so vsi ostali dirkači zapeljali v bokse in namestili pnevmatike za suho stezo.

Hamilton je tako sam čakal na ugasnjene rdeče luči, svojega rojaka pa je ob tem na Twitterju zbodel priljubljeni britanski TV voditelj Jeremy Clarkson, ki je zapisal:

“Hamilton je sam na stezi. Tako ne more v nikogar trčiti!”

Clarkson se je tako obregnil ob dogajanje iz dirke v Silverstonu, na kateri je Lewis Hamilton po startu trčil z Maxom Verstappnom.

Clarkson je v nadaljevanju dirke izrazil navdušenje predvsem nad predstavo Fernanda Alonsa, ki je ob koncu dirke s skrajnimi močmi branil silovite Hamiltonove napade, s čimer je bržkone zagotovil zmago svojemu moštvenemu kolegu Estebanu Oconu, ki je slavil prvič v karieri.

Bizarno: Hamilton edini na start

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje