Anketa: Kaj bi morali pri ponovnem odločanju o Hamiltonovi kazni storiti komisarji?

2

Ekipa Red Bull je pred dirko za VN Madžarske vložila zahtevo o reviziji kazni, ki jo je za trčenje z Maxom Verstappnom na dirki v Silverstonu prejel Lewis Hamilton.

 1. Kaj bi morali pri ponovnem odločanju o Hamiltonovi kazni storiti komisarji?

  1. Kazen povišati na 30 sekund
  2. Hamiltonu podeliti prepoved nastopa na eni dirki
  3. Nič
  4. Kazen podeliti tudi Maxu Verstappnu
  451 votes
  Deli svoj rezultat

Novi posnetek razkriva, kako daleč z idealne linije se je Verstappen umaknil Hamiltonu

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Đevad Njuhalo

Nekateri umsko prizadeti anusniki bi celo še Verstappnu dali kazen… Zakaj že? Ker je dal preveč prostora Hamilstinku,da ga nazadnje ta še s steze izrinil,al kaj?! Res ste nenormalni, nemoralni in nepošteni!!!
Ampak nič ne de, kajne?! Samo da je Hamilgnjus spet iznašel še en način kako zmagati… Če ne drugače pa pač tako,mar ne hinavci?!
Živeli butnglavci🍻

Toni

Hamilton je pravilno začel prehitevati Verstapna po notranji – desni strani desnega ovinka in že bil ob njemu. Ker pa je Verstapen mislil, da ga bo prisilil v zaviranje, mu je hotel sekati pot skozi ovinek, čeprav je imel dovolj prostora speljati celotni ovinek po levi – zunanji strani, Hamilton pa ni imel prostora se umakniti mu nikamor (poglej začetek sledov drsenja Verstapnovega dirkalnika in jasno bo, kje je prišlo do oplaženja med kolesi obeh dirkalnikov, popolnoma na Hamiltonovi desni strani vožnje skozi ovinek). Med prehitevanjem Hamiltona v ovinku Verstapna po notranji – desni strani desnega ovinka, Verstapen, ki je… Preberi več

Last edited 1 mesec by Toni