Button verjame v Alonsa: Še zmeraj lahko osvoji naslov

2

Nekdanji dirkač Formule 1 Jenson Button verjeme, da je Fernando Alonso še zmeraj konkurenčen vsem najboljšim dirkačem v Formuli 1 in s lahko, v kolikor bo imel na voljo dober dirkalnik, vključi tudi v boj za naslov svetovnega prvaka.

Alonso se bo prihodnje leto z Renaultom po dvoletni odsotnosti vrnil v Formulo 1, Španec pa je že zatrdil, da se želi v sezoni 2022, ko bo F1 doživela obsežno spremembo pravil, vključiti v boj za najvišja mesta.

V sposobnosti dvakratnega svetovnega prvaka je prepričan tudi njegov nekdanji moštveni kolega pri Mclarnu Jenson Button, ki je Alonsovo vrnitev v F1 komentiral za Sky F1.

Še vedno je na vrhu svoje igre in mislim, da je dobro, da se bo dvakratni svetovni prvak vrnil v Formulo 1. Z novimi predpisi, ki bodo prišli leta 2022 in z enim letom, ki ga bo preživel z ekipo, bi se lahko vključil v boj za naslov. Verjamem, da bo Renaultu prihodnje leto pomagal pri razvoju bolida in upam, da bodo v sezoni 2022 izdelali konkurenčen dirkalnik, saj si Alonsa vsi želimo videti v boju z najboljšimi. Fernando je poseben karakter, ki živi in diha motoršport. Prepričan sem, da je sposoben boja za naslov.

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Predator

Totčno tako! Se popolnoma strinjam. Samo konkurenčen bolid mora imet in pravo orožje. Ker potencial še sigurno ima glede na svoja leta!

Michael Schumacher

Ta nikoli ni bil konkurenčen tista dva naslova je osvojil na srečo.Hamilton novinec ga je povozil.Ferari je naredil stalo 2007 osvojijo naslov pride naslednjo sezono jokica Alonso in kaj naredi nič se Vitaly Petrova ne more prehiteti celo dirko niti poskusil ni .Eden povprečen dirkač in nič več.