Ecclestone ponovno zbodel Hamiltona: Zavlačevanje podpisa pogodbe je le predstava za medije

0

Nekdanji šef Formule 1 Bernie Ecclestone in sedemkratni svetovni prvak Lewis Hamilton sta se med lanskim poletjem zapletla v besedni dvoboj, glede gibanja Black Lives Matter. 90-letni Britanec je nedavno proti Hamiltonu ponovno izstrelil nekaj strupenih puščic, saj je njegovo zavlačevanje podpisa pogodbe označil za teatralno.

Ravno, ko so se strasti med Britancema umirile, se je Ecclestone odločil, da bo Hamiltonu ponovnoma namenil nekaj ostrih besed. Britanski milijarder namreč ni zadovoljen s potekom pogajanj med Mercedesom in Hamiltonom.

Sprva sta šef Mercedesa Toto Wolff in sedemkratni svetovni prvak obljubila, da bo pogodba podpisana do lanskoletnega Božiča, vendar piše se leto 2021 in Hamilton še vedno ni zaprisegel svojo zvestobo ekipi iz Brackleya. Britanec ne želi odstopiti od svojih zahtev, ki med drugim obsegajo višjo plačo in bolj ekološko razvojno pot Mercedesa.

Ecclestona počasnost pogajanj izredno jezi, kar je odkrito priznal za švicarski častnik Blick:

“Vse je samo predstava za medije, da Lahko Hamilton v teh dolgočasnih tednih ostane na naslovnicah.”

Po poročanju švicarskega medija, se Ecclestone med drugim sklicuje na Wolffove besede, ki bi po njegovem mnenju bile primerne za gledališko predstavo. Šef Mercedesa je namreč pred kratkim komentiral stanje pogajanj na način:

“Mogoče Lewis v rokavu skriva še kakšno presenečenje.”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje