Obstaja resna možnost, da bo Russell zamenjal Hamiltona

0
RUSSELL-HAMILTON

Zadnje novice kažejo, da zahteve Sira Lewisa Hamiltona in njegova želja po podpisu večletne pogodbe, močno zavirajo potek pogajanj. Russell postaja vse resnejša možnost za zamenjavo sedemkratnega prvaka.

Hamilton pred podpisom pogodbe predstavil štiri zahteve

Do začetka nove sezone Formule 1 nas loči manj kot 10 tednov, Sir Lewis Hamilton pa še vedno ni podpisal nove pogodbe z Mercedesom. Novice, ki so ob začetku meseca zaokrožile v javnosti, so pokazale, da zahteve Britanca in njegova želja po podpisu večletne pogodbe, močno zavirajo pogajanja. Ko so pri Formula1News.co.uk želeli srebrne puščice povprašati o stanju pogajanj, so ti vsako komentiranje odklonili.

Nedavno nazaj je omenjeni medij iz virov znotraj F1 ‘paddocka’ celo izvedel, da obstaja resna možnost, da bi George Russell zamenjal Lewisa Hamiltona, saj so pogajanja postala zelo nepredvidljiva.

Govorice o Britančevi negotovi prihodnosti pri Mercedesu so z vsakim dnem močnejše. Morebiten propad pogajanj bi Hamiltona celo prisilil v enoletni premor, ali v slabšem primeru celo upokojitev, saj imajo vse ekipe potrjeno zasedbo za naslednjo sezono. S tem se samo po sebi postavlja vprašanje, ali je George Russell pripravljen zamenjati Lewisa Hamiltona.

Russllovo nadomeščanje Hamiltona, ko je bil ta pozitiven na covid-19 testu, je na dirki za VN Sahirja tako navdušilo gledalce, da si ti že vse od takrat želijo videti prihod mladega Britanca v ekipo iz Brackleyja. Sprva je večina navijačev Russlla želela posaditi v dirkalnik Valtterija Bottasa, vendar so jih zapleti okoli pogajanj s sedemkratnim svetovnim prvakom prepričali, da lahko 22-letni Britanec postane tudi ugodna zamenjava za Hamiltona.

Na dirkališču v Bahrajnu je Russell potrdil, da se lahko z dovolj hitrim dirkalnikom bori za zmage, vendar se poraja vprašanje, ali je ena dobro odpeljana dirka dovolj trden dokaz o Britančevi sposobnosti zamenjave sedemkratnega svetovnega prvaka. Glede na način, kako potekajo pogajanja, ne bi bilo presenetljivo, če bi se Mercedes odločil vse postaviti na glavo.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje