Marko spoštuje Hamiltona: Močan in spoštovanja vreden nasprotnik

0

Maxu Verstappnu so v Sočiju med obema petkovima prostima treningoma zamenjali vse elemente pogonskega agregata, zaradi česar je Nizozemec nedeljsko dirko za VN Rusije začel z zadnjega startnega mesta. Helmut Marko je prepričan, da podobna usoda na eni od preostalih dirk čaka tudi Lewisa Hamiltona.

Po Markovih besedah so pri Red Bullu skoraj prepričani, da bo moral Mercedes pred koncem sezone zamenjati motor v Hamiltonovem dirkalniku, zaradi česar bo Britanec eno od dirko začel iz začelja. “Upam, da imamo pravilne informacije. Glede na dostopne podatke bo tudi Lewis moral zamenjati motor in pot od začelja do stopničk je zelo dolga,” je Avstrijec dejal v pogovoru za Speedweek.com.

Glavni svetovalec moštva Red Bull je bil navdušen nad Hamiltonovo predstavo na dirki v Sočiju. Britanec je dolgo vozil za Landom Norrisom in mirno čakal na svojo priložnost.

“Ko je potrebno ostati miren, vozi brezhibno. Čakal je, saj je vedel, da bo dobil priložnost. Je močan in spoštovanja vreden nasprotnik, ki ga želimo premagati.”

Wolff: Hamilton je preprosto najboljši v zgodovini

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje