Hamilton: Ne zanima me kaj govori Marko

0

Lewis Hamilton se je odzval na besede Helmuta Marka, ki je javno podvomil o domnevnih poškodbah vratu, ki naj bi jih po ob trčenju z Maxom Verstappnom utrpel britanski dirkač.

Glavni svetovalec ekipe Red Bull Helmut Marko se je naveličal gledališke predstave, ki sta jo Mercedes in Lewis Hamilton uprizorila po trčenju na dirki za VN Italije. Avstrijec je v pogovoru za Sport24 Auto odkrito povedal, kaj si misli o konkurenci.

Osrednja tema pogovorov po dirki za VN Italije v Monzi je seveda incident med Maxom Verstappnom in Lewisom Hamiltonom. Britanec je takoj po dirki izrazil začudenje, da Nizozemec ni niti preveril njegovega stanja, kar je Marko označil kot del gledališke predstave.

“Celoten incident zagotovo ni bil smrtno nevaren,” je dr. Marko povedal še za nemško televizijo n-tv.

“Če bi imel res hude bolečine v vratu ali kakšne težave, naslednji dan ne bi bil v New Yorku v zelo smešni obleki, v kateri se je pojavil,” je dodal 78-letni Avstrijec.

“Če greš na sedem urni let s poškodovanim vratom po takšnem incidentu, najverjetneje ni nič resnega,” je prepričan Marko.

Pred dirko v Sočiju se je na Markove besede odzval tudi Hamilton:

Takšna mnenja me ne zanimajo. Če ti dirkalnik pristane na glavi, je povsem naravno, da boš čutil določeno nelagodje. Vsekakor sem po dirki nekaj začutil, nato pa sem rekel, da bom to preveril. S fizioterapevtko Angelo Cullen sva se pripravljala celoten teden, vključno s terapijami kot je akupunktura.”

FIA zagnala preiskavo “nenavadne” nesreče Verstappna in Hamiltona

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje