Hamilton: Bottas je za našo ekipo zelo koristen

2

Potem ko je Valtteri Bottas sezono 2021 pričel v zelo povprečni formi, se je Fincu v bran postavil njegov moštveni kolega Lewis Hamilton, ki je poudaril, da z Bottasom zelo dobro sodelujeta.

Bottas je sezono pričel s precejšnjim zaostankom za svojim moštvenim kolegom, hkrati pa je Finec praviloma počasnejši tudi od Maxa Verstappna v Red Bullu.

Bottas je po povprečni dirki na Portugalskem znašel pod plazom kritik, ki pa so po Hamiltonovem mnenju neupravičene.

Valtteri je za našo ekipo zelo koristen. Najin odnos je zelo profesionalen, iskren in neposreden. Med nama ni nobenih napetosti, saj  se oba zavedava, da je potrebno trdo delati v korist ekipe. Mislim, da gre pri naših uspehih za kombinacijo marsičesa in dejstvo je, da med nama ni prav nobenih iger.

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Predator

Ja seveda “da je koristen in to samo zate!!!” ker se točno ve,kdo je miška in kdo je muca v hiši!!!! Točno se ve da je on “wingman” Bottas! Vse kaj dela,dela zato da ti lahko zmaguješ!! Tako da ne nekaj na pamet nabijtal ker se mi kozla ko vidim take bedne izjave!

Michael Schumacher

Meni tudi gre na bruhanje tvoje pisanje .Kaj vi mislite da bo imel Perez možnosti da zmaga nikoli ce bo nosonja v dirki .Smešen si