Lewis Hamilton nezadovoljen zaradi pohlepa plačljive F1 televizije

0

Sedemkratni svetovni prvak Lewis Hamilton je izrazil svoje nezadovoljstvo nad selitvijo prenosov elitnega razreda motošporta na plačljivo televizijo F1 TV Pro, kar je po njegovem mnenju odraz prevelikega pohlepa Formule 1.

Hamiltona je še posebej zbodlo dejstvo, da se je Formula 1 po dolgih letih poslovila z britanske televizije BBC, kjer je prenose najhitrejšega športa kot otrok spremljal tudi sam.

Dirkač Mercedesa je v intervjuju za Speedweek povedal:

“Odrasel sem tako, da smo se doma preklopili na BBC, nato pa je prišla Formula 1. To je bilo briljantno”, je dejal Hamilton.

Ljudje morajo konec meseca plačati račune, nato pride plačljiva TV, povrhu vsega pa še telekomunikacijska pristojbina. Mislim, da je sramotno, da ne more več ljudi gledati Formule 1. Navijači naredijo ta šport nekaj velikega. Upam, da bodo ljudje ostali zvesti športu in ga vsaj spremljali na družbenih omrežjih. Mislim, da Formula 1 tukaj dobro dela, da je šport bolj dostopen navijačem. V prihodnosti mora biti še bolj, če hočejo navijače prepričati, naj plačajo za televizijo Formule 1.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje