Hamilton: “Žal mi je, da nisem uspel dokončati svojega hitrega kroga, saj bi lahko imeli dva dirkalnika v prvi štartni vrsti” 

0

Sedemkratni svetovni prvak Lewis Hamilton na včerajšnjih kvalifikacijah pred VN Madžarske ni dosegel rezultata svojega moštvenega kolega Georga Russell. Starejši izmed para je namreč moral prekiniti svoj hitri krog, saj je izkusil težavo s sistemom DRS. Dirko bo začel iz 7. štartnega mesta, vendar meni, da bi v nasprotnem primeru Mercedes lahko zaklenil prvo štartno vrsto.

Čestitke Georgu. Vem kako je osvojiti svoj prvi Pole in to je tudi izjemen dosežek za ekipo v letošnji sezoni. Ne vemo od kod se je vzela naša hitrost, vendar gre za zelo pozitiven trenutek. Mislim da lahko jutri zmaga, medtem se bom sam poskušal prebiti čim višje. Žal mi je, da nisem uspel dokončati svojega hitrega kroga, saj menim, da bi v tem primeru lahko imeli dva dirkalnika na prvi štartni vrsti.

K nenadni hitrost Mercedesa so v veliki meri najbrž botrovale nižje temperature, a Hamilton meni, da gre velike zasluge pripisati tudi inženirjem, ki so trdo delali čez noč.

Naša hitrost na dirki je še vedno vprašljiva, vendar morda smo vseeno nekaj našli in če tako, potem lahko zares napadem jutri. Dirkalnik je od petka na soboto bil različen kot dan in noč in inženirji doma so kot kaže opravili zares odbro delo.

Wolff: Russell lahko pole position pretvori v zmago

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje