Sainz in Leclerc si ne želita moštvenih ukazov

1

Charles Leclerc je povedal, da Ferrari na veliki nagradi Madžarske ne potrebuje moštvenih ukazov ali posebne strategije, da bi lahko do popolnosti izkoristil šele deseti štartni položaj Maxa Verstappna. Monačan po napaki na veliki nagradi Francije za dirkačem Red Bulla zaostaja že 63 točk, Ferrari pa je v točkovanju konstruktorjev zbral 82 točk manj od Red Bulla. Kljub slabemu dnevu rdečih bikov dirkača Scuderie menita, da se morajo pri Ferrariju osredotočiti le nase. Leclerc si želi odpeljati dirko brez napak.

Svojo nalogo moramo na dirki opraviti brezhibno. Osredotočiti se moramo nase. Mislim, da jaz in Carlos ne potrebujeva drugačnih strategij. Paziti morava le, da ne preveč tvegava v medsebojnem dvoboju, ampak to je normalno. Max štarta iz 10. mesta, zato bo potreboval nekaj krogov, da bo prišel v ospredje. Gledali bomo nase in poskušali zmagati dirko.

Tudi Carlos Sainz se bolj kot na Red Bull osredotoča na svojo predstavo in si želi napasti Georgea Russlla, ki bo dirko prvič začel iz pole positiona.

Naš cilj na dirki je zmaga. Ne zanima nas, kje je Max, saj vemo, da je zaostanek v prvenstvu najlažje zmanjšati z zmago.

Leclerc: Imeli smo hude težave s pnevmatikami

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Zoran13

Žal se ni izšlo po predvidevanjih dirkačev Ferrarija…