Alonso razočaran, da je zaostal za svojim moštvenim kolegom

1

Dirkača ekipe Alpine Esteban Ocon in Fernando Alonso sta zaklenila 3. štartno vrsto pred današnjo VN Madžarske – ločilo ju je le 6 stotink sekunde. 41-letni Španec je s kislim nasmeškom sprejel poraz proti svojemu moštvenemu kolegu.

Žal je tako. Veliko hitrejši sem bil celoten konec tedna, vendar na koncu je odpeljal boljši krog. Počutil sem se tudi hitrejši kot Lando, vendar upam, da lahko danes nekaj nadoknadimo. Krog ni bil slab, a dirkalnik ni stekel zako kot bi moral.

Alonso je priznal, da si na dirki najbolj želi prebiti mimo Landa Norrisa na 4. mestu. Ekipi Alpine in McLaren v konstruktorskem seštevku loči le štiri točke.

Mislim, da smo lahko na dirki hitrejši, tako jaz kot Esteban. Vendar že v petek so bili relativno hitri in ne bo jih enostavno premagati. Štart bo zelo pomemben, saj je tukaj težko prehitevati. Sam bom štartal na umazani strani steze, vendar kaj hočem, tako pač je. Poleg tega je za nami kar nekaj hitrih dirkalnikov: Verstappen, Perez in morda Lewis. Izgleda da bo dirka zelo zanimiva.

Russell: Ni mi jasno, kako smo osvojili pole position

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Zoran13

FERNANDO ALONSO

Po odločitvi Sebastiana Vettla, da konča dirkanje v Formuli 1 na koncu letošnjega leta, se je sprosti sedež pri Aston Martinu, kar ustreza tudi Fernandu ter ekini. Samo upamo lahko, da bo imel več sreče in še kakšno zmago pri njih…