Horner ne obžaluje ničesar: To bi storil še enkrat

0

Čeprav se je šef ekipe Red Bull po dirki za VN Katarja zaradi žaljivega besednjaka znašel v preiskavi komisarjev, Christian Horner zatrjuje, da namerava tudi v prihodnosti ostati zvest svojemu pristopu.

Šef ekipe Red Bull Christian Horner se je v preiskavi FIE našel po izjavi, da je za Verstappnovo kazen kriv “ničvreden” delavec ob stezi, ki je samovoljno mahal z rumeno zastavo.

Horner je moral po dirki oditi na zagovor h komisarjem, ki pa so mu, potem ko se je šef Red Bulla javno opravičil, izrekli zgolj uradno opozorilo.

Šef Red Bulla poudarja, da je s svojimi izjavami ni želel nikogar užaliti, v prihodnosti pa ne namerava spreminjati svojega pristopa.

Horner je v pogovoru za Motorsport.com, na vprašanje ali svoje vedenje obžaluje odgovoril:

Ne, sploh ne. Verjamem v svojo ekipo. Sem neposreden sogovornik in vedno sem se tako obnašal. Nisem pretirano čustvena oseba in ne tarnam pred kamerami. Mislim, da s tem, kako sem se obnašal, nimam težav in bi v prihodnosti ravnal popolnoma enako.

“Samo pomiril sem jih, da nisem želel užaliti kakšnega posameznika. Bilo je frustrirajuče, ko so trije ali štirje dirkači peljali mimo istega bolida brez rumenih zastav, naš pa je imel dvojno rumeno zastavo. Mislim, da je bilo opravičilo sprejeto in rad bi samo pojasnil, da ni bilo uperjeno v delavce. Mislim, da opravljajo čudovito delo po vsem svetu. So prostovoljci in brez njih ne bi bilo motošporta.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje