Hamilton: Upam, da pri štiridesetih ne bom več dirkal

3

Lewis Hamilton se v tej sezoni z Maxom Verstappnom bori za naslov svetovnega prvaka. Medtem ko je Red Bull za zdaj na vrhu lestvice, jim tesno zadaj sledi Mercedes. Britanec na dirkah uživa, saj še vedno zaupa vase.

V preteklih letih se je zdelo, da Hamilton na stezi ni imel veliko dela, saj je Mercedes vedno pripravil skoraj nepremagljiv dirkalnik. Toda letošnja sezona je prinesla nekaj sprememb, ki so v boj za naslov svetovnega prvaka zavihtele tudi Red Bull. Britanec je v pogovoru za Corriere della Sera povedal, da uživa v dvobojih na stezi:

“Mislim, da ne uživam zaradi Maxa ali kogar koli drugega. Razlog je, da vsak dan odkrijem nekaj novega o sebi. Med ‘lockdownom’ sem imel čas, da sem izpilil moj talent in prečistil moje misli. Vedno tekmujem proti sebi. Razmišljam o tem, kako se lahko izboljšam, pri čemer pogledam, kako hiter sem bil lani in kako lahko premagam sedemkratnega svetovnega prvaka.”

Čeprav veliko dirkačev dirka tudi v poznejših letih, Hamilton tega od sebe ne pričakuje:

“Resnično upam, da pri štiridesetih ne bom več dirkal. V življenju želim narediti še toliko stvari, da to preprosto ne bo možno. Toda čas hitro teče, zato vas lahko še presenetim. Nisem pričakoval, da se bom v letošnji sezoni tako zabaval.”

Hamilton pripravljen sprejeti znižanje plače, toda pod enim pogojem

guest
3 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Zoran

Moral bi nehat pred 10 leti.

Đevad Njuhalo

🤣🤣🤣 to mi deli…
✌️

Đevad Njuhalo

Sploh ne bi smel imeti dovoljenje za tricikel, kaj šele skiro… 😀🤣
Pa celo na dirkališča ga spuščajo…🤔🤡😂🤗
Upam, da te že drugo leto več ne bo!😟😉✌️