Wolff: Hamilton ni nikoli poskušal vplivati na odločitev o drugem vozniku

2

Čeprav se Mercedes letos z Red Bullom bori za naslov svetovnega prvaka, se ekipa iz Brackleya vse bolj osredotoča na naslednjo sezono. Potem ko je Lewis Hamilton podpisal novo dvoletno pogodbo, so sedaj vse oči uprte v drugi sedež, za katerega se borita Valtteri Bottas in George Russell.

Bottas je še vedno Hamiltonov moštveni kolega, a Finec je vse pogosteje tarča kritik, saj le redko uspe parirati sedemkratnemu svetovnemu prvaku. Vse verjetneje se zdi, da bo Bottasa naslednjo sezono zamenjal George Russell, ki letos kaže odlične predstave. Toto Wolff je razkril, da je s Hamiltonom ob pogajanjih za njegovo novo pogodbo govoril o tem, kdo bi naslednjo sezono lahko bil njegov moštveni kolega.

“Z našimi vozniki smo bili vedno zelo transparentni. Seveda sva z Lewisom razpravljala o številnih scenarijih,” je Wolff dejal v pogovoru za Motorsport-total.com.

“Govorila sva tudi o drugem vozniku, toda Lewis ni nikoli poskušal vplivati na odločitev in nima nobene želje glede tega, kdo bo sedel v drugem dirkalniku. Meni, da ima z Valtterijem dober odnos in tega se tudi mi zavedamo. Nikoli pa ni izrazil svoje želje.”

“Dokler bo Hamilton vozil pri Mercedesu, Russell ne bo prišel tja”

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Đevad Njuhalo

A res?! Čemu oslarije kot predmet razprave? Ali se res morda Wolfkodlak 🐺 in Hamilstink “priklapljata” ali kaj?! Čedalje bolj sta zvezana oziroma navezana drug na drugega kot, da bi bila velika potreba…ne vem česa ali pač 😉…saj se vendarle tudi jaz lahko besedno poigram, če je to že standard pri 🐺,mar ne?!
V glavnem zopet bedarije namesto dejstev!!!
Pa lep pozdrav in še na mnoga leta 🍻

andy

ne ni poskušal uplivati ampak je odločal