Alonso: Če goljufajo ostali, bom tudi jaz

1

Fernando Alonso je še enkrat več izrazil razočaranje nad dejstvom, da komisarji ne kaznujejo nekaterih njegovih konkurentov, ki po njegovih besedah konstantno kršijo omejitve steze. Španec je tako napovedal, da se bo “nedovoljenih” prijemov odslej posluževal tudi sam.

Alonso je bil posebej razočaran nad dogajanjem takoj po startu dirke za VN Avstrije, ko sta ga izven steze prehitela Charles Leclerc in Daniel Ricciardo.

Dvakratni svetovni prvak je tedaj dejal, da se zaradi spoštovanja pravil počuti kot “idiot”, sedaj pa je napovedal, da tudi sam ne namerava več upoštevati predpisov.

Če komisarji v teh primerih ne ukrepajo, potem je to znak, da lahko vsi počnemo enako. V prvih nekaj dirkah sem izgubil kar nekaj mest samo zato, ker sem upošteval pravila. Sedaj bomo tudi mi spremenili strategijo, saj se očitno to bolj izplača.

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Đevad Njuhalo

Tako je! In to čedalje bolj. Celo tekmece se že izriva in odstranjuje z dirke, ker drugače se pač boljšega ne more premagati, kajne rojaki?! 😀😉
Alonso🤗: manevriraj, rini, bodi nor😤, prehitevaj po levi in desni 😀, preskakuj tekmece, če gre se teleportiraj 😂😛, predvsem pa ne upoštevaj pravil in goljufaj 😝…in čisto zares, želim ti veliko uspehov in zmag.🏆🤘
Kakorkoli g. Fernando Alonso – maestro! 👏🤘 Salute🍻

Last edited 2 mesecev by Đevad Njuhalo