Bottas: V sebi imam še kar nekaj dirkaških let

0

Valtteri Bottas je prepričan, da ima “v sebi” še kar nekaj dobrih dirkaških let, kljub temu pa priznava, da jih morda ne bo preživel pri Mercedesu, kjer Finec dirka zadnjih pet sezon.

Bottas se je v pol desetletja trajajoči karieri pri Mercedesu izkazal za dobrega in zanesljivega dirkača, kljub temu pa Fincu v boju za naslov svetovnega prvaka še ni uspelo resneje izzvati svojega moštvenega kolega Lewisa Hamiltona.

Medtem ko se v paddocku Formule 1 stopnjujejo ugibanja, da bi lahko v naslednjem letu Bottasa zamenjal mladi Mercedesov up George Russell, pa je finski dirkač prepričan, da je pred njim še kar nekaj dobrih dirkaških let.

Bottas je za  Formula1.com povedal:

Sem precej odprtega duha, tako v F1, kot v življenju na splošno. Vedno moraš izkoristiti priložnosti in nikoli ne veš kaj je za vogalom. Imam tudi jasne cilje in to me je pripeljalo tako daleč. Vedno želim slediti svojemu srcu in slediti svoji strasti. Če pogledam širšo sliko, imam zagotovo v sebi še nekaj let. Počutim se, kot da se nekaterih področjih iz leta v leto izboljšujem in postajam vedno boljši. Sem precej daleč od najstarejših voznikov v F1, tako da teoretično še imam kar nekaj časa, toda preprosto se nikoli ne ve, kaj prinaša prihodnost.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje