“Ko se bo Aston Martin lahko boril za naslov, Vettla ne bo več v Formuli 1”

0

Prejšnji teden je postalo uradno znano, da bosta za Aston Martin tudi v sezoni 2022 dirkala Lance Stroll in Sebastian Vettel, ki je v moštvo iz Silverstona prestopil potem, ko pri Ferrariju z njim niso hoteli podaljšati pogodbe.

Čeprav so se nedavno začele pojavljati govorice, da se bo Vettel po koncu letošnje sezone upokojil, je novica o podaljšanju pogodbe razblinila vse dvome. Svoje mnenje o tem je podal tudi Ralf Schumacher. “Ko se bo Aston Martin lahko boril za naslov, mislim, da Vettla ne bo več v Formuli 1,” je Nemec dejal v pogovoru za Motorsport-Total.com.

Čeprav bi se lahko zaradi novih predpisov z začetkom naslednje sezone razmerja moči povsem spremenila, Schumacher meni, da Aston Martin ni ekipa, ki bi se v bližnji prihodnosti lahko borila za naslov. Nemec je kljub temu vesel, da Vettel še ne zapušča Formule 1.

“Obstajajo ekipe, ki so v boljšem položaju, na primer McLaren. Vettel želi še naprej dirkati, kar je dobro, tudi za nas v Nemčiji. Na tej točki njegove kariere obstajata le dve možnosti: bodisi ostaneš z družino bodisi nadaljuješ z dirkanjem.”

Szafnauer samozavesten: Stroll je eden najbolj nadarjenih dirkačev v sodobni Formuli 1

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje