Verstappen o prestopu v drugo ekipo ne razmišlja

0

Max Verstappen je član Red Bullove družine že sedmo leto zapored in tako bo ostalo vsaj do izteka trenutne pogodbe leta 2023. Red Bull v preteklih sezonah dirkaškemu virtuozu še ni uspel zagotoviti dirkalnika s katerim bi Nizozemec uspel ogroziti dirkaško krono – morda nas prav letos čaka prelomno leto.

“Zares mi je všeč biti del te ekipe in dobro se razumem z vsemi. Vsi smo zelo motivirani in Red Bull si želimo vrniti na vrh čimprej.”

Verstappen pravi, da o morebitnem prestopu v drugo ekipo ne razmišlja, saj imajo pri Red Bullu na voljo vse, da prvenstvo v prihodnosti osvojijo.

“Prestop mora biti logičen in v tem trenutku me to ne zanima. Zelo sem zadovoljen kjer sem in to je v Red Bullovem dirkalniku.”

23-letnik bo o spremembi ekipe razmislil le, če bo priložnost zrela in razlike v dirkalniku velike. Medtem meni, da imajo letos prvo pravo priložnost da prekinejo dominacijo Mercedesa.

“Veliko smo se naučili iz naših napak v prejšnjih sezonah, kjer smo mislili, da imamo dober dirkalnik, izkazalo pa se je drugače. Letos smo čez zimo delali bolje in naredili korak v pravo smer. Vendar želimo si več in poskušali bomo še napredovati.”

Saward: Mercedes bo v Silverstonu potrdil Russella

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje