Fittipaldi: Alonso je še vedno najboljši voznik v karavani Formule 1

1

Dvakratni svetovni prvak Emerson Fittipaldi je nedavno podal svoje mnenje o tem, kdo je ta trenutek na najboljši voznik v karavani Formule 1. Brazilec se je presenetljivo odločil za dirkača, ki se letos ne bori za najvišja mesta.

Fittipaldi je v pogovoru za španski Soy Motor pojasnil, da je po njegovem Fernando Alonso še vedno najbolj nadarjeni voznik v karavani Formule 1. Kot glavni razlog je Brazilec omenil dejstvo, da je Alonso kljub dveletni odsotnosti še vedno konkurenčen:

“Mislim, da je še vedno najboljši, saj je kljub dveletni odsotnosti zelo konkurenčen. Pokazal je, da se lahko hitro prilagodi drugi ekipi. Na prvih dirkah se je nekoliko mučil, zdaj pa postaja vse močnejši.”

Alonso: Ponosen sem, da nisem zmagoval zaradi dominantnega dirkalnika ali sreče

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Đevad Njuhalo

👏👏👏 Ja pa menda, da je tako… čisto preprosto res! Skorajda vsako zmagoslavje je bilo plod njegovih izrednih voznih sposobnosti ter produkt znanja, izkušenj in spretnosti. Pa čeprav so njegovi bolidi sodili pretežno, kot bi bil dejal moj sosed, med vozila s precej omejenimi sposobnostmi. In če stopimo še korak dlje, bi marsikdo lahko dejal (z mano vred), da bi bilo bolje, ko bi bil pustil to “skropucalo” od dirkalnika kar tam na odpadu…😀😉. Tudi letos smo že bili priča omenjenemu znanju, pa čeprav zopet vozi vozilo oziroma dirkalnik za “mladoletne”…😀😉 Torej vsa čast g. Fernando, le tako naprej pa… Preberi več