Leclerc: Nikoli nisem razmišljal o ljudeh, ki se delajo norca iz Ferrarija

0

Kljub temu, da je bil Ferrari predvsem po katastrofalni lanski sezoni pogosto tarča kritik, pa prvi zvezdnik Scuderie Charles Leclerc zatrjuje, da sam nikoli ni občutil, da bi se kdorkoli posmehoval slabim predstavam ekipe iz Maranella, saj tovrstnim komentarjem ne posveča nobene pozornosti.

Ferrari, ki že od leta 2007 neuspešno lovi nov naslov svetovnega prvaka, je bil v zadnjem obdobju, predvsem s strani vročekrvnih italijanskih tifosov deležen številnih kritik, pa tudi posmeha.

Najslavnejša dirkaška ekipa na svetu je letošnjo F1 sezono pričela bistveno bolje kot lansko, Charles Leclerc pa je v pogovoru za PlanetF1 razkril, da se pri Ferrariju osredotočajo predvsem sami nase.

Nikoli nisem zares razmišljal o ljudeh, ki so se nam smejali. Osredotočili smo se izključno nase. V lanskem letu je bilo zagotovo zelo težko sprejeti našo formo, pa vendar smo trdo delali in letos je napredek očiten. Strnili smo vrste in pokazali, da gremo v pravo smer. Delo, ki so ga opravili ljudje v Maranellu se nedvomno obrestuje.

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje