Formula 1: Kje boste lahko v letu 2021 gledali prenose F1 dirk

Formula 1 . Prenosi v sezoni 2020

4
mercedes

Po zimskem premoru, se bo nova F1 sezona sedaj vendarle pričela, Formula 1 pa se vrača tudi na televizijske zaslone. Po treh letih F1 prenosov na televiziji TV3, bo vajeti v sezoni 2021 prevzel Sportklub

FORMULA 1 NA SPORTKLUB

Po treh sezonah prenosov na TV3, se Formula 1 v letu 2021 seli na Sportklub. Pri Sportklubu so nam potrdili, da bodo prenašali vse proste treninge, kvalifikacije in dirke Formule 1, hkrati pa boste lahko na njihovih kanalih spremljali tudi prenose dirk Formule 2 in Formule 3. Trenutno še ni povsem jasno ali bo šprtno televizijo možno spremljati v paketih, ki jih ponujata operaterja T2 in Telekom, ki Sportkluba že nekaj časa ne uvrščata v svojo shemo. Obstaja tudi možnost, da bo Sportklub del vsebin ponudil tudi v obliki spletnih prenosov.

ORF, RTL, SKY (RAI)

Leto 2021 prinaša veliko spremembe pri nemško govorečih TV postajah, saj se tako nemški RTL, kot avstrijski ORF po več desetletjih umikata iz Formule 1. Medtem ko bo ORF prenašal zgolj domačo dirko v Avstriji, je primat v Nemčiji v celoti prevzela plačljiva televizija SKY Deutschland.

Prenosi Formule 1 so se poslovili tudi iz italijanske televizije RAI saj je ekskluzivne pravice za območje Italije zakupila plačljiva televizija Sky.

SPORTKLUB (HR), SPORTKLUB (SRB)

Prenose dirk za območje bivše Jugoslavije bo tudi letos zagotavljal Sportklub, ki je v letu 2021 v svoj nabor držav poleg Hrvaške, Srbije, Črne Gore in BIH vključil tudi Slovenijo.

URADNA F1 STREAMING PLATFORMA – F1 TV PRO

Premiero je pred tremi leti doživela uradna platforma Formule 1, ki bo tudi v sezoni 2021 ponujala prenose in številne druge vsebine neposredno preko spleta. Platforma gledalcu omogoča, da si izbere bolid, ki ga želi spremljati, ponuja prenose aktualnih in arhivskih vsebin ter bogat spremljevalni program s komentarji znanih novinarskih obrazov iz sveta Formule 1. Cena naročnine znaša cca 7€ na mesec, v kolikor pa se odločite za celoletno naročnino, si boste lahko F1 ogledali še za nekoliko nižjo ceno.

O vseh novostih in morebitnih spremembah, pa vas bomo seveda redno obveščali na straneh Portala F1.si

guest
4 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
bhrovat@gmail.com

in to se pravi, da bodo f1 v slo gledali samo tisti, ki so komintenti telemachove tv. vsi ostali bomo pa iskali streeme po internetu
odlično

Ficho81

Bom raje plačal internet, ker bo brez debilnih reklam

Mirko Tipka

Zakaj plačam RTV prispevek?

Slavko

Kako da RTVSlo ne prenaša v svetu najbolj gledane F1 poleg nogometa. TV Medias si tudi krni svojo populacijo gledalcev z ukinjanjem prenosov, ke veliko jih ne poseduje kabelske in drugih možnosti ogleda pa tudi ti operaterji neprestano dvigajo cene! Tu bo morala posredovati država!?