F1 2021: Prihaja posodobljena F1TV z možnostjo Chromecasta

0

Uradna televizija Formule 1 – F1 TV bo v sezoni 2021 doživela veliko nadgradnjo svojega sistema, ki bo po novem vključeval možnost Chromecasta, na voljo pa bo v treh dodatnih državah.

Že od uvedbe televizije F1TV pod vodstvom Liberty Medie, se na žalost številnih oboževalcev Formule 1 vsako leto pojavljajo določene težave, ki naročnikom puščajo slab priokus. F1 TV pa bo pred sezono 2021 doživela prvo večjo prenovo, ki naj bi obstoječe pomanjkljivosti vendarle odpravila.

Najnovejša različica F1TV se bo osredotočila na izboljšanje zmogljivosti, kakovosti in same uporabniške izkušnje. Pri razvoju nove verzije F1TV so tako sodelovala podjetja Accenture Industry X, Accenture Video Solution in AWS Products & Services.

Izboljšave na F1 TV vključujejo:

  • Izboljšano tehnologijo – nova različica se osredotoča na zmogljivost in kakovost; uporabniki bodo zdaj lahko prvič uživali v pretakanju videoposnetkov s hitrostjo 1080p s hitrostjo 50 sličic na sekundo.
  • Predvajanje na televizorju – Uporabniki bodo lahko predvajali televizijo F1TV s pomočjo Chromecasta in AirPlay (iOS) in uživali v F1 vsebinah v živo in na zahtevo na svojem televizorju.
  • Izboljšani nadzor – Uporabniki imajo sedaj popoln nadzor nad prenosom v živo; predvajajte, zaustavite ali prevrtite nazaj, da si ogledate prehitevanje, po vseh kanalih, vključno s kamerami na vozilu.
  • Izboljšano preklapljanje kanalov – Izboljšan vmesnik uporabnikom omogoča enostavno preklapljanje med več dodatnimi kanali F1 TV: Pit Lane Channel, Data Channel, Driver Tracker in Onboard Cameras.
  • Izboljšan uporabniški vmesnik – nov, sodoben vmesnik bo uporabnikom omogočil enostavno brskanje in iskanje po arhivski vsebini F1 TV, pa tudi po ekskluzivnih serijah in dokumentarnih filmih F1.

F1 TV bo še naprej predvajala vse dirke, prav tako pa si bodo uporabniki lahko ogledali vse tudi tri dni predsezonskih testiranj v Bahrajnu. Poleg 82 držav bo od tega leta F1TV na voljo tudi v Braziliji, na Slovaškem in Češkem.

Formula 1: Kje boste lahko v letu 2021 gledali prenose F1 dirk

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje