Schumacher je prepričan: “Hulkenberg je za Red Bull kandidat številka 1”

0

Alexander Albon je pri Red Bullu pod vse večjim pritiskom, Sergio Perez in Nico Hulkenberg pa se zdita kot najbol realna kandidata za drugi sedež. Po besedah ​​Ralfa Schumacherja je za Helmuta Marka kandidat številka 1 Nico Hulkenberg.

V zadnjih letih je ekipa Red Bull svoje dirkače izbirala izključno med svojimi talenti. Po uspehu z Danielom Ricciardom, Sebastianom Vettlom in Maxom Verstappnom so to poskusili tudi z ostalimi vozniki, vendar Daniil Kvyat, Pierre Gasly in Alexander Albon niso izpolnili visokih pričakovanj moštva iz Milton Keynesa.

Po mnenju nekdanjega dirkača Ralfa Schumacherja, se Red Bull sedaj resno nagiba k možnosti, da bi v svoje vrste pripeljali dirkača, ki ne izvira iz njihove dirkaške šole.

“Pri Red Bullu lahko še vedno primerjajo Ricciardove podatke, ki je s Hulkenbergom dirkal pri Renaultu in ne smete pozabiti tudi na človeški vidik. Max in Nico se dobro razumeta, Osebno pa verjamem, da je Nico kandidat številka ena iz več razlogov. Red Bull seveda ne potrebuje denarja. Pred seboj nimam vseh številk vem pa, da se je Red Bull kot blagovna znamka vedno boril na nemškem trgu. To bi torej pomenilo, da bi bil priljubljen nemški voznik kot je Nico, logičen korak za Red Bull.”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje