Hamilton si v novi pogodbi z Mercedesom želi manj letenja in več dela od doma

1

Lewis Hamilton je razkril, da je zamuda pri podpisu nove pogodbe z Mercedesom tudi posledica dejstva, da si želi Britanec določbe novega dogovora razširiti tudi na področja, ki se ne tičejo neposredno dirkanja v Formuli 1. Sedemkratni svetovni prvak si želi predvsem več prostega časa, ki ga bo lahko preživel s svojo družino.

Hamilton, ki si je z zmago na dirki v Turčiji zafotovil rekordni sedmi naslov svetovenga prvaka, kljub temu pa Britanec še nima podpisane pogodbe za prihodnjo sezono.

Po vsej verjetnosti bosta Mercedes in Hamilton podaljšala sodelovanje, Britanec pa je v pogovoru za BBC razkril, da si bo poskušal v novi pogodbi izboriti več časa zase.

“Rad bi ostal, želim si biti tukaj in se še vedno počutim mladega,” je dejal Hamilton.“Še vedno imam dovolj energije in še vedno sem lačen zmag.”

Letošnja sezona je pokazala, da je možno delati tudi od doma. Prepričan sem, da bo v pogodbi možnost, da določene sestanke izvedemo na daljavo, posledično pa mi ne bi bilo potrebno toliko potovati.

“Najpomembnejši je čas s prijatelji in družino,” je dodal. Ko bomo lahko začeli znova potovati, bi želel družino kam odpeljati in z njimi ustvariti spomine. Letos jih skoraj nisem videl in to je bilo najtežje. “

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
smrkelj

Njegova družina (njegov pes) je itak z njim na vsaki dirki =)