Film o Schumacherju že pripravljen, datum izida še neznan

0

Schumacherjevi navijači že nekaj časa nestrpno pričakujejo izid dokumentarnega filma, ki bo razkril nekaj podrobnosti o stanju sedemkratnega svetovnega prvaka. Film naj bi bil po besedah producentke že dokončan, vendar datum izida še ni znan.

Naslednja sezona Formule 1 bo močno zaznamovana z vrnitvijo slavnega priimka Schumacher, saj v kraljico motošporta prihaja sin slavnega Michaela, Mick. Nemški as je leta 2013 v smučarski nesreči utrpel hude možganske poškodbe, njegovo zdravstveno stanje pa je še zdaj zavito v tančico skrivnosti. Prihajajoči dokumentarni film naj bi razkril nekaj skrivnosti o Schumacherjevem sedanjem življenju.

Michael Schumacher: Kaj se sedem let po usodni nesreči dogaja z legendo Formule 1

Direktorica in producentka Vanessa Nöcker je za Express.de razkrila, da je film že dokončan, vendar datum izida še ni določen. Schumacherjev dokumentarec bi se moral na velikih platnih pojaviti že 5. decembra 2019, vendar je bil nato datum premiere premaknjen na konec leta 2020. Izid filma je bil lansko leto ponovnoma zamaknjen zaradi globalne pandemije.

Nockerjeva je o datumu izida povedala:

“Zaradi covida-19 smo trenutno v zelo težki situaciji. Globalna pandemija nam onemogoča določiti točen datum izida, zato prosimo za potrpežljivost.”

Nekaj o vsebini filma je javnosti zaupala Schumacherjeva menedžerka Sabine Kehm:

“Film prikazuje Michaelovo izjemno kariero in številne vidike zelo zapletenega človeka.”

V filmu bodo Michaelova žena Corinna, oče Rolf, sin Mick in hčerka Gina-Maria prvič odkrito spregovorili o stanju nemške legende.

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje