Arrivabene: Stisniti moramo zobe in iti naprej

0

Ferrari je po poletnem premoru strmoglavil z vrha točkovanja in Sebastian Vettel za Lewisom Hamiltonom zaostaja že za 59 točk. Šef rdečih Maurizio Arrivabene pa poudarja, da bodo v Scuderii stisnili zobe in se borili vse do zadnje dirke.

Zadnji udarec je Ferrariju zadala okvara vžigalne svečke, dela ki stane vsega cca 60 evrov. Sebastian Vettel pa je v četrtem krogu končal VN Japonske in ima sedaj v boju za naslov le še teoretične možnosti. Arrivabene pa je odločen, da se bodo v Maranellu borili do konca:

“Moramo stisniti zobe in iti naprej. Je kar je, a se ne bomo predali. Z izjemo komponent, ki so nas izdale imamo dober bolid. Smo zelo motivirani, analizirali bomo kaj se je zgodilo, obrnili nov list in v Austinu začeli znova.”

“Zaostanek za Mercedesom je velik, a moramo biti pošteni in priznati, da je to rezultat naših pomanjkljivosti, ne njihovih. V zadnjih dveh dirkah smo bili močno kaznovani zaradi posameznih komponent, ki imajo le malo skupnega s širšo sliko našega projekta.”

“Po odstopu sem objel Seba in to je pomenilo: “Ne skrbi, gremo naprej. Borili se bomo do konca, saj mi nikoli ne odnehamo.”

Arrivabene: “Ferrari se ne bo predal do konca.”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje