Leclerc: Vettel mi je po odstopu v Franciji poslal sporočilo podpore

1

Charles Leclerc je razkril, da mu je Sebastian Vettel po odstopu na dirki v Franciji poslal sporočilo, v katerem je potolažil Monačana, ki je bil potrt zaradi napake, ki ga je stala uvrstitve. Vettel in Leclerc sta bila v letih 2019 in 2020 moštvena kolega pri Ferrariju, Leclerc pa se je danes poklonil izjemnim Vettlovim dosežkom v formuli 1.

Imam veliko lepih spominov s Sebastianom, vendar najlepši zagotovo ni povezan z dogajanjem na stezi. Preživela sva veliko lepih trenutkov v tovarni v Maranellu in najin odnos se je skozi leta razvijal. Ko sem prišel k Ferrariju, sem bil nad Sebastianom zelo navdušen. Verjetno sem se mu zdel čuden, saj sem bil zelo sramežljiv in ko sem bil v njegovi bližini, nisem imel pojma, kaj naj rečem. Sva prijatelja in pogosto si dopisujeva. V nedeljo mi je napisal sporočilo in me poskušal ohrabriti, saj je vedel, da preživljam težke trenutke.

Marko potrdil, da tako Verstappna kot Pereza čaka menjava pogonske enote

guest

1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Zoran13

SEBASTIAN VETTEL Po letošnji sezoni odhaja, saj ima dovolj neprestanih napetosti in spreminjanj pravil, predvsem pa razen Ferrarija v zadnjih letih ni imel kakših posebnih možnosti za vidnejše uvrstitve. S 4 naslovi svetovnega prvaka, 53 zmagami in veliko vidnih uvrstitev ter nepozabnih bojev v 280 dirkah, kot jih je zvozil, ostaja eden najboljših voznikov v Formuli 1. Odlikuje pa ga tudi svojevrstno bojevitost, saj večinoma pove, tisto kar misli in je na svoj način tudi pokazal, kaj si misli o FIA, ki je predpisala kakšne spodnje hlače mora imeti dirkač Formule 1. Želim veliko uspehov in da bi našel nekaj… Preberi več