Schumacher: Odhod Vettla bo v formuli 1 pustil veliko praznino

0

Mick Schumacher ob novici, da se bo Sebastian Vettel po koncu letošnje sezone upokojil, ni mogel skriti svojega razočaranja. V formuli 1 je Nemec osvojil štiri naslove svetovnega prvaka. Z Mickom Schumacherjem je Vettel stkal iskreno prijateljstvo in mentorski odnos. Mladi Nemec se je k svojemu izkušenemu kolegu velikokrat obrnil za nasvet, družila pa sta se tudi izven dirkaških stez. Novico mu je Vettel sporočil prek SMS-a, Schumacher pa Vettlovo odločitev obžaluje.

Zelo sem žalosten. V formuli 1 bo zazijala velika praznina, saj je Sebastian odličen dirkač in zelo posebna oseba, s katero se ni težko dobro razumeti. Zelo ga bom pogrešal in to ne zgolj na stezi. Veliko mi je pomenilo, da sem ga lahko obiskal ob večerih in da sva skupaj odšla na večerjo. To bom pogrešal najbolj.

Dirkač Haasa ni bil presenečen nad Vettlovo upokojitvijo, saj izkušenega Nemca pozna zelo dobro.

Ne bi rekel, da sem bil presenečen, saj Sebastiana dobro poznam. Vem, da ga zanimajo še druge stvari, ki si jih želi početi. Če on misli, da je napočil pravi trenutek, potem je sprejel pravo odločitev. Popolnoma ga podpiram.

Video: 10 najboljših trenutkov Sebastiana Vettla v formuli 1

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje