Wolff: Ekstremno hiter Ferrari v Barceloni favorit za zmago

0

Kljub 4 dvojnim zmagam ekipe Mercedes ob začetku letošnje sezone, šef srebrnih puščic Toto Wolff vztraja, da hitrost Ferrarija na dolgih ravninah ostaja merilo za vse ekipe. Wolff hkrati opozarja na formo, ki jo je Ferrari v Barceloni prikazal na zimskih testiranjih in poudarja, da bo ekipo iz Maranella na stezi v Montmelu težko premagati.

Šef ekipe Mercedes  kljub veliki prednosti svojega moštva pred Ferrarijem, poudarja, da bo sezona še zelo dolga in opozarja na izjemno hitrost, ki jo je ekipa iz Maranella pokazala na dolgih ravninah v dosedanjem delu sezone.

Wolff je pred dirko v Španiji spregovoril za Crash.net:

“Kljub dobremu začetku, ostajamo do svoje forme precej skeptični. Vemo, da se moramo izboljšati še na številnih področjih. Menim, da Ferrarijeva hitrost na kvalifikacijah ostaja merilo za vse nas. Ferrari je v enem hitrem krogu izjemno močan, medtem ko smo bili na dirkah uspešnejši mi. Na začetku sezone se nam je resnično vse izšlo optimalno. Nismo delali napak, dirkača sta bila odlična, hkrati pa smo imeli še zelo dobro strategijo. Ferrari je imel več težav, predvsem z delovanjem pnevmatik. Pričakujemo zelo izenačen vikend, toda glede na formo Ferrarija pozimi, jih bo v Barceloni težko premagati.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj