Sainz želi s Ferrarijem postati svetovni prvak

0

Carlos Sainz bo kmalu pričel svojo prvo sezono za volanom rdečega dirkalnika. Španec je prepričan, da pri Ferrariju ne bo zgolj pomočnik Charlesa Leclerca, saj je njegov cilj osvojitev naslova svetovnega prvaka.

Ferrari za seboj pušča porazno sezono, vendar Mattia Binotto verjame, da se bo ekipa kmalu vrnila na vrh, saj so nekaj glavnih napak lanskega bolida že uspeli odpraviti. Carlos Sainz je po poročanju SoyMotor na nedavni predstavitvi moštva in opreme povedal, da je Ferrari idealna ekipa za izpolnitev njegovih sanj o osvojitviji naslova:

“Vedno sem si prizadeval, da bi postal voznik ekipe Ferrari. V naslednjih petih želim postati svetovni prvak in menim, da je Ferrari idealno moštvo za dosego tega cilja. Sem na pravem mestu ob pravem času in potrebujem le še nekaj časa, da to dosežem.”

Pri Ferrariju vedo, da se prihajajočo sezono še ne bodo morali boriti za naslov. Scuderia bo letos želela odpraviti nekaj slabosti, ki so jih pestile lansko leto. Nov dirkalnik z oznako SF21 bo predstavljen 10. marca.

Binotto ima za SF21 visoka pričakovanja

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje