Stroll s Sebastianom Vettlom cilja na naslov

1

Prvi dirkalnik Aston Martina v Formuli 1 – po letu 1960 – bo danes zagledal luč sveta. AMR21 se bo po napovedih Lawrenca Strolla v sezoni 2021 boril za stopničke, morda zmage. A zgodba se za kanadskega mogotca tukaj šele začenja, saj Strolla zanima le naslov svetovnega prvaka in verjame, da imajo v ekipi vse kar potrebujejo za dosego cilja v prihodnosti. Ključ pa naj bi ležal v štirikratnem svetovnem prvaku Sebastianu Vettlu.

“Sebastian je štirikratni svetovni prvak in dvomim, da je pozabil kako voziti dirkalnik. Njegova delavna etika je izjemna in vsi v paddocku vejo, kako trdo dela z svoje uspehe. Ko imaš v ekipi takšnega človeka to vpliva na celotno ekipo.”

Ekipa je v izdihljajih lanske sezone osvojila prvo in zadnjo zmago pod imenom Racing Point. Je le vprašanje časa preden prvo zmago proslavijo tudi kot Aston Martin? Stroll meni, da jih bo le pozitivno razmišljanje in trdo delo pripeljalo do najvišje stopničke.

“Razmišljati moramo kot zmagovalci in s Sebastianom smo dobili takšno mentaliteto. Ne skrbi me zanj. Dobro ga poznam in vem, da bo za ekipo dal vse od sebe. Ne bomo se zadovoljili dokler nima ekipa odgovora na vprašanje svetovnega prvaka.”

Predstavitev AMR21 si lahko ogledate ob 16.00 na uradni spletni strani ekipe.

Mercedes predstavil W12 – novo srebrno puščico

guest
1 Komentar
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
Uroš

Potem pa svizec zavije čokolado 😂