Mercedes predstavil W12 – novo srebrno puščico

2

Ekipa Mercedes je predstavila svoj novi dirkalnik W12, s katerim bo Lewis Hamilton v sezoni 2021 lovil rekordni osmi naslov svetovnega prvaka Formule 1.

Nova srebrna puščica bo sicer tako kot lani, tudi v sezoni 2021 obarvana v črno barvo, s katero pri Mercedesu na pobudo svojega prvega zvezdnika Lewisa Hamiltona izražajo podporo boju proti rasni diskriminaciji.

Vidno mesto na novem dirkalniku je dobila tudi rdeča barva glavnega pokrovitelja ekipe podjetja INEOS, W12 pa vključuje tudi bistveno več oznak Mercedesove znamke AMG.

Mercedes v Formuli 1 dominira vse od začetka hibridne ere Formule 1 leta 2014, moštvo iz Brackleya pa bo v prihajajoči sezoni lovilo osmi zaporedni naslov tako v konkurenci voznikov, kot tudi konstruktorjev.

Tudi Mercedes-AMG F1 W12 E Performance je nastal pod taktirko tehničnega direktorja Jamesa Allisona, nemški proizvajalec pa tudi v sezono 2021 vstopa z najvišjimi cilji.

guest
2 Komentarji
najstarejši
najnovejši najbolj priljubljeni
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje
smrkelj

To je bolj črna kot srebrna puščica.
To je diskriminatorno do vseh ostalih ras 😀 😀
haha

Uroš

Črna, ker jih vodi Hamlton … nekje sem gledal posnetek izdelave nove s klase pa najprej pokažejo črnca za trakom 😂🤦‍♂️Drugače pa avto zgleda mojstrovina …. Jebemti