Pri Mercedesu kljub dobri predstavi v Silverstonu nezadovoljni z nadgraditvami

0

Lewis Hamilton se je z nadgrajenim Mercedesom vključil v boj za zmago na dirki v Silverstonu. Sedemkratni svetovni prvak je naposled dirko končal na 3. mestu, za zmagovalcem Carlosom Sainzem in drugouvrščenim Sergiom Perezom. A vodilni pri srebrnih puščicah ostajajo previdni, saj so dobre znake že kazali v Barceloni, dirke kasneje pa hitrosti niso potrdile.

Šef ekipe Toto Wolff je v včerajšnjem intervijuju dejal, da je rezultat iz Silverstona še preskromen, da bi si ekipa boja za zmago lahko nadejala na vsaki dirki.

Nič se ni spremenilo. V Barceloni smo prav tako imeli uspešen dirkaški vikend in mislili smo, da vidimo luč na koncu tunela. Naslednja tri dirkališča so dokazala, da smo se motili, zatorej si danes ne moremo privoščiti biti preoptimistični.

Mercedes je z nadgraditvami gotovo nakazal korak v pravo smer v primerjavi z obema najboljšima ekipama: Red Bull in Ferrari. Wolff verjame, da je Silverstone izpostavil dejstvno, da se ekipa mora izboljšati v aspektu višine dirkalnika.

Karavana nadalje potuje v Avstrijo, dirkališče Red Bull Ring, ki v preteklosti ni ustrezalo srebrnim puščicam.

Na tej stezi je nekaj ovinkov, ki niso ustrezali našemu dirkalniku v preteklosti. Vendar konstanstno se učimo in poskušamo izboljšati. To je naš načrt za sezono, saj bomo zmagali zelo težko.

Mercedes zamudil trik s fleksibilnostjo deske na dnu dirkalnika; Wolff: “Pravila so jasno zapisana”

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje