Norris: Ljudje, ki kritizirajo mojo dolgoročno pogodbo z McLarnom, nimajo pojma

0

Lando Norris je sporočil, da skeptiki, ki mislijo da je s podpisom dolgoročne z McLarnom storil napako, ne vedo veliko o formuli 1. Britanec verjame, da je trenutno v odličnem položaju za nadaljevanje kariere. Norris se je McLarnu pridružil leta 2017, ko je bil star 17 let. V formuli 1 je debitiral leta 2019. V začetku letošnjega leta je z moštvom podpisal pogodbo do konca sezone 2025. Moštvo iz Wokinga ni nadgradilo lansko dobre forme in do sedaj je Norris le enkrat dirko zaključil na odru za zmagovalce. Številni analitiki so se spraševali, če je Norris s podpisom dolgoročne pogodbe storil pravilno potezo, saj so se za njegove usluge zanimala še številna druga moštva. Med njimi je bil tudi nekdanji dirkač McLarna Jenson Button. 22-letnik tem trditvam ne verjame.

Vsi misljo, da vse vedo in da bi lahko podpisal za številna druga moštva. Večino časa ti ljudje, ki prihajajo do takšnih zaključkov, nimajo pojma.

Norris še vedno verjame, da je Mclaren najboljše moštvo za njegov razvoj. Kljub slabšem začetku letošnje sezone še vedno zaupa McLarrnovemu dolgoročnemu projektu.

Spoštujem mnenja nekdanjih dirkačev. Okrog sebe imam zelo dobro ekipo. Vemo, kaj si želimo in kdaj lahko to dosežemo. Zaupam, da bi lahko ekipa dolgoročno ponudi zelo dober dirkalnik. To je najboljše mesto zame, saj sem tukaj odrastel kot dirkač in vem, kaj me pri McLarnu čaka v naslednjih letih.

Ali Honda razmišlja o vrnitvi v Formulo 1?

guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje