Marko: “Rdeči so demonstrirali svojo moč; razlika je ogromna”

0

Ferrarija sta bila na včerajšnjih dveh prostih treningih razred zase. Carlos Sainz je dobil prvega, medtem ko je bil njegov moštveni kolega Charles Leclerc najhitrejši popoldan. Poleg tega pa se zdi, da je Red Bull kar najbolj oddaljen od svojih neposrednih rivalov za naslov.

Svetovalec bikov, dr. Helmut Marko je priznal, da je Scuderia hitrejša skoraj v vseh aspektih in priznava, da za zdaj Red Bull nima odgovora na njihovo hitrost.

Rdeči so demonstrirali svojo moč – razlika je ogromna. Na drugem prostem treningu smo se še poslabšali in sedaj se moramo vrniti in najti najboljši kompromis.

Red Bull naj bi z nastavitvami storil korak v napačno smer. Ekipa iz Milton Keynesa naj še ne bi razumela novega dna, ki ga je pripeljala na VN Francije in je zatorej ta naloga še toliko težja. Vodilni v skupni dirkaški razvrstitvi, Max Verstappen meni, da bo brez sobotnega dežja težko premagati Ferrari.

Mislim da se nekoliko pred nami in težko jih bo premagati. Čez noč bomo poskušali najti priključek in morda nam nekoliko pomaga vreme. Na suhi stezi dvomim, da lahko tekmujemo z njimi.

Leclerc: “V dirkalniku imamo vso potrebno hitrost za osvojitev prvenstva”

guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
Oglejte si vse komentarje